torsdag 30 juni 2011

29 juni Transformers 3 Dark of the moon



"Då Decepticons såg ut att förlora kriget mot Autobots skickade de ett skepp mot jorden med ett innehåll som skulle rädda deras ras. De amerikanska austronater som upptäckte det kraschade skeppet på månen tystadener händelsen i vad de trodde var mänsklighetens intresse. Men när hemligheten läcker ut vaknar den slumrande fienden och kriget mellan Autobots och Decepticons kan plötsligt få en helt annan utgång."

Idag var vi premiären av "Transformers 3 Dark of the moon"
mina förväntningar svalnade en del efter att ha läst Metros recension...(en glob av fem...)

Filmen var lite rörig, speciellt när det gäller handlingen.
jag menar inte att den var svår att förstå utan mer att det var svårt att förstå vad producenterna och regissören ville göra för typ av film.
Den börjar med en ganska bra "hook" med fina klipp.
Sen utvecklas det mer till en tung action där alla ska ha en scen var där de får glänsa.
Sams nya flickvän spelas av Rosie Huntington-Whiteley och helt ärligt så förstod jag inte vad hennes funktion var förutom att bara posera framför kameran.
Sen kanske hon inte var den bästa skådisen heller...
Om man jämför med Megan Fox från de första två filmerna så fyllde hon ändå en funktion, framför allt i första filmen när det verkligen var temat: tönten-träffar-snygga-tjejen-och-får-rädda-världen-grejen.
Men här så faller den grejen platt efter som Sam har vuxit upp och inte är en tönt längre.

Nej jag tyckte att den var underhållande och den började som en typ av film men blev det som den skulle varit från början.
Som jag sagt förut så är jag rätt svag för såna här filmer med snygga specialeffekter som man bara kan flyta med i men denna var inte den bästa i triologin.
De fick väldigt dålig kritik när tvåan kom och det skyllde de på manusstrejken och det känns som att de verkligen ville väga upp detta i denna film och det blev väl sådär...

på grund av de snygga specialeffekterna så får den ändå...

3-5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar