lördag 6 oktober 2012

Men in Black 3

"De är tillbaka. Lite väl långt tillbaka för planetens säkerhet. Den okonventionelle Agent J förstår att något inte står rätt till när den legendariske Agent K påstås vara död sedan 40 år. Bara Agent J kan hindra den rymdskurk som har siktet inställt på en ung Agent K. Han måste lyckas för att rädda inte bara sin vän och partner, utan hela mänskligheten."

1997 kom den första Men in black som jag tycker var ganska revolutionerande med sin uppbyggnad av smart humor och varvat med en gnutta filosofiskt allvar. 2002 kom Men in black nummer 2 som jag tycker var ett riktigt bottennapp utan finess och med ganska så repetitiv humor.

Efter att ha sett trailern för denna filmen åtskilliga gånger på bio så kändes det verkligen som en sådan film man hyr en Fredag när man bara vill vara hemma och slappa men denna filmen var helt klart bättre än jag trodde. Den började precis som väntat med snabba actionscener och rappa repliker men sen så fokuserade man lite mer på karaktärerna och de skämt som kom senare in i filmen var ibland rätt fyndiga...
Denna filmen var smart klippt och flytet i filmen kändes naturligt. Sen måste jag bara säga att Josh Brolins tolkning av en 40 år yngre Agent K (Tommy Lee Jones) är verkligen helt fantastisk!!!
Denna filmen är helt klart sevärd...

Betyg: GGG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar