måndag 17 oktober 2011

En vanlig dag på jobbet

Jaha idag så satt jag och jobbade precis som vanligt när jag hörde en duns, jag tittar ut genom fönstret och ser då en bil ligga uppochner på garageutfarten...
Några som gick förbi fick ut killen som körde och han verkade vara oskadd.
undrar bara hur det gick till...
Vägen han körde på är en 30 km/t väg, om man tittar på bilden så ser det ut som att han kört på stenen vid garageporten och sen voltat... men det måste gått ganska fort eller?
Jaja jag vet inte, det var en ganska imponerande syn dock när 5 brandmän kom och vände bilen rätt som om det vore en soffa eller nått sånt...

Jaha det var dagens event...:)



Och det var inte bara jag som tyckte detta.
Undrar hur det såg ut från gatan med alla som tittade genom fönstret:)

söndag 16 oktober 2011

12 Okt Autografer från London


Idag så kom ett par autografer jag beställt från Londonmässan,
Jennifer Lien är på två bilder en från "America History X" där hon spelar Derek Vinyards Syster. Den andra bilden är från Star Trek Voyager där hon spelade Kes, eftersom att jag börjat plöja alla de serierna tyckte jag att det skulle vara kul att ha åtminstone någon autograf från den catsen. Jag kollade runt lite och efter 2003 så har hon inte varit aktiv alls och det visade sig att hon lagt skådespeleriet på hyllan för att börja studera medicin.
Skönt att dryga ut deras motsvarighet till CSN med lite autografskrivning:)

Sean Patrik Flanery är killen på den tredje bilden (vilket är lite kul eftersom att vi hade en diskussion om honom i Gbg, vi pratade om serien "Young Indiana Jones" där han hr huvudrollen att den serien numera fungerar som en dolumentär/utbildningsserie med charmiga skilldringar av stora händelser i världen där Indiana Jones (som ung) står i centrum. Lite som forrest Gump fast inte så bra:)

10 Okt Promenad i stan


Idag mötte jag upp Magnus i stan och vi drog en riktig långpromenad för att sedan gå och kompensera energislöseriet med socker och godis.
Att bara mötas upp i stan och spatsera är underskattat, man får igång cirkulationen och börjar tänka vilket i sin tur leder till att man börjar prata om saker man inte skulle kommit på om man bara suttit hemma.
Det känns verkligen som att jag kommer ha träningsvärk i morgon...på grund av en promenad.....oj, oj:)

9 Okt Spelkväll hos Ylva & Tao


Igår var vi Hos Ylva och Tao tillsammans med Karin och Anton och spelade spel:)
Vi spelade Retro, ett frågespel med lite variation om man jämför med till exempel tp.
Det gick inte så bra tyvärr men det var kul ändå:)
Riktigt skönt att bara sitta och snacka skit, spela spel och dricka lite vin:)

7 Okt autograferna från mässan i Gbg

Hä.r är de autografer jag köpte på mässan i Gbg.
jag tycker verkligen att det är kul att träffa eller iaf få säga hej till de skådespelarna/skådespelerskorna som varit med i såna filmer som inspirerat mig, jag vet att är lite barnsligt men så är det bara:)


Carl Weather (mest känd som Apollo creed i "Rocky" och Susan Backlinie första offret i första "Jaws" (det är kanske inte så mycket att hänga i granen men med tanke på just den scenens uppbyggnad och hur bra den filmen fortfarande är så var hennes autograf ett måste:)

Veronica Cartwright känd som bla Lambert i "Alien" på senare tid ses hon även i "X files" Jeanette Goldstein "Aliens" där hon spelade Vasquez

Tim Rose (Admiral Ackbar i "Star Wars" och Jeanette Goldstein igen denna gången på bild från "Terminator 2"

Det var många denna gång, får se hur många det är i Sthlm som jag vill träffa:)

onsdag 12 oktober 2011

The Avengers trailer 1



Nu har de släppt första Avengerstrailern!
Ser helt ok ut men hoppas bara att de inte lagt allt krut på effekterna och sen bara struntat i handlingen...
Får se hur den blir:)
Följer den med spänning...

onsdag 5 oktober 2011

Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten



I dagarna såg vi Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten.
regissör: Rob Marshall med bland andra Johnny Depp, Penélope Cruz och Geoffrey Rush.

Om man jämför med de tidigare filmerna så känns denna lite seriösare i tonen, det kanske är Bob Marshals tjänst, som tidigare regisserat till exempel "Nine" och "en geishas memoarer"
Det är en hel del karaktärer som inte är med i denna filmen som var med i de tidigare filmerna och det tycker jag personligen är bra, viss anknytning till de tidigare filmerna finns men den ligger mer i handlingen än karaktärerna.
Jag hade ganska låga förväntningar på denna mest för att jag inte tyckte att den senaste filmen var så bra men jag måste säga att jag blev glatt överraskad!
Det är en saga som precis som de tidigare filmerna men den är lite allvarligare och har inte så många sidospår som de tidigare hade, utan det känns som att det är en huvudstory och några få sidospår.

Skådespeleriet från de ovannämnda var bra, jag hade verkligen inte väntat mig något annat:)

Nej i det stora hela så blev jag positivt överraskad, med bra skådisar och det var bra att de tagit bort karaktärerna från de tidigare filmerna.
Den var välgjord om man jämför med de tidigare filmerna och handlingen var också ett kraftigt lyft om man jämför med de senaste två filmerna i alla fall.

Betyg 3/5
En mycket, mycket stark 3:a...

tisdag 4 oktober 2011

Bilder från Cabaet Lorensbergkvällen:)

Här kommer ett par bilder från Cabaret Lorensbergkvällen, trots den tråkiga starten så blev resten av dagen en riktig succe:)

Här kör killarna ett Toto/Chicago medley:)

Tezzla river av det rockmedleyt vi körde när jag jobbade:)

Märtha och Jeppe :)

Träffade även Erik som jag jobbade med tillsammans på Cabareten! Det var riktigt kul att träffas, det var säkert 2 år sedan vi sågs sist:)

Även David var på g...:)

Det var riktigt kul att se showen, när jag tänker tillbaks på året som jag jobbade där kan jag verkligen känna att det var ett riktigt toppenår och detta gänget verkar ha minst lika kul som vi hade:)

måndag 3 oktober 2011

1 Okt Resa till Göteborg

Alltså idag åkte vi till Göteborg för en mysig weekend på scifimässan och Cabaret Lorensberg med vänner och bekanta.
Vi bokade biljetter för länge sedan och vi hade valt att vi skulle flyga eftersom SJ är så pass opålitligt.
Vi gick upp kvart i fyra och gick ut med kalle, sen åkte vi till Centralen vid halv fem, tog flygbuss till Arlanda så vi var där runt halv sju, eftersom vi bara skulle vara en helg i Gbg så bokade vi ett plan som skulle vara framme halv nio på morgonen.
Planet lyfte när det skulle och resan tog så lång tid som den skulle.
Sen när vi gick ner för landning så var de tvungna att avvakta en stund på grund av dimma, och efter en halvtimme får vi beskedet att dimman kommer hålla i sig minst två timmar till så piloten tog beslutet att flyga tillbaks till Stockholm!

Så det blev till att panikboka ett x2000 (som just idag skulle ta extra lång tid på grund av rälsarbete...)ta flygbussen tillbaks till Centralen, sätta sig på tåget och åka de 4,5 timmarna för att till sist komma fram kvart över tre istället för tio över nio...

Helgen blev kanonlyckad ändå men den kunde ha börjat bättre...
Jag kommer lägga upp kort från cabareten och mässan men vara bara tvungen att skriva detta neggoinlägg först så att det faktiska inlägget om hur helgen var inte besudlas av detta...