söndag 17 juni 2012

Ghost Rider: Spirit of vengance

2007 kom "The Ghost Rider" baserad på en inte allt för känd MARVEL karaktär som säljer sin själ till djävulen. Filmen var ok men alls i samma liga som de andra MARVELfilmerna som kom då, (SPIDER-MAN 3 och X-MEN 3 Last stand)

Nu har uppföljaren kommit: Ghost Rider spirit of vengance med Blan andra: Nicolas Cage, Idris Elba och Christopher Lambert.

"Johnny Blaze lever som en flykting undan djävulen och försöker hålla sin inre demon gömd från världen. Men när en sekt försöker anlita Blaze till att rädda en pojke från att bli djävulens transportör till jorden, måste Blaze återkalla på sin mörka sida för att slå tillbaka djävulen och hans demoner tillbaka till helvetet."

Efter att ha sett den första filmen så var inte förväntningarna höga men jag kände ändå att det skulle vara kul att se denna filmen då det är en MARVELkaraktär och med uppsvinget som MARVEL har nu så hade ja förhoppningarom att denna filmen skulle mer än "ok".

Det var den inte.

Den var väldigt osammanhängande med ett ganska tunt manus och effekter som kändes lite förlegade.
Tyvärr så har jag inte läst Ghost rider-serien så där har jag inte så mycket att säga men om jag ska sammanfatta känslan av filmen så kändes det som att man gjort film av ett aktuellt tv-spel och inte av en gammal gedigen serietidning...

Betyg:

GG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar